Sportágválasztó Magazin

Futva hegyen-völgyön és az El Caminón

Futva hegyen-völgyön és az El Caminón

Egy család, ahol a sport a mindennapok része

Varga Józsiékat nem kell bemutatni senkinek, aki jártas a terepfutás világában. A család mind a négy tagja kiváló futó. Ha elindulnak egy versenyen, a dobogón találjuk őket. Legyen szó egyéni hegyi félmaratonokról, vagy atlétikai csapatbajnokságról, családi tájfutásról vagy meredek „trail”-ekről.

Naszályra fel!

Naszályra fel!

Túra, kirándulás a családdal

Vannak hegyek, látnivalók, ami mellett az ember gyakran csak elhalad. Tervezi, hogy végigtúrázza vagy felfut rá. Megnézi és átéli. De vagy az időbe nem fér bele, vagy mindig közbejön valami. Egyszer ezért nem jó, máskor azért. Ma sietünk, holnap pihenünk, holnapután dolgozni kell menni.

Családi kaland a jégen

Családi kaland a jégen

Hokipálya (majdnem) a Dunán

Pár éve ígérgettük már a srácoknak, hogy ha befagynak a tavak, akkor kimegyünk velük a természetbe korizni. Addig szervezgettük, hogy mindenkinek jó legyen, hogy mire kiértünk a tavakhoz vagy a Dunához, addigra már olvadt a jég, és nem volt biztonságos rámenni. Idén januárban eljött a mi időnk.

Népszerű a Prédikálószéki-kilátó

Népszerű a Prédikálószéki-kilátó

Félév alatt húszezren fordultak meg a kilátóban

A tavaly októberben átadott kilátóra a Pilisi Parkerdő Zrt félévvel ezelőtt látogatottság-számlálót szerelt, melynek adatai szerint május óta nagyjából húszezer kiránduló fordult meg a kilátóban, hogy megcsodálhassa a Dunakanyarra nyíló egyedülálló panorámát.

Rajzpályázat

Rajzpályázat

Korcsolyakaland témakörben rajzolhatsz vagy festhetsz!

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) rajzpályázatot hirdetett általános iskolás diákoknak, a 2018-as phjongcshangi téli olimpiára készülő rövidpályás gyorskorcsolya válogatottak és műkorcsolyázói tiszteletére, két kategóriában.

Búcsúztasd bajnokokkal az évet!

Búcsúztasd bajnokokkal az évet!

Szilveszteri vizesgála december 30-án

Szilveszter alkalmából lehozzuk neked a sportcsillagokat az égről! Eddig csak a lelátón vagy a képernyő előtt izgultál értük, most viszont együtt sportolhatsz és ünnepelhetsz olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolóinkkal.

Olimpiai Ötpróba-állomás a Kolonics György Emlékfutás

Olimpiai Ötpróba-állomás a Kolonics György Emlékfutás

A Kolonics György Emlékfutás az Olimpiai Ötpróba sorozat hivatalos pontszerző állomása: a 11,5 kilométeres, valamint a félmaratoni táv teljesítésével 2, illetve 4 pont szerezhető.

Fuss az Ötpróba-pontokért!

Fuss az Ötpróba-pontokért!

Mi az az Olimpiai Ötpróba?

Immáron négy évtizedes múltra tekint vissza az Olimpiai Ötpróba mozgalom, amely 2017 áprilisában újra kezdetét vette. A patinás program ernyőszervezetként fogja össze hazánk legnépszerűbb szabadidősport-rendezvényeit, egyedi pontrendszere pedig „átjárásra” buzdít a különböző sportágak között.